Associate lector dr. Thom Snaphaan is te gast als spreker bij het Congres Integrale Veiligheid van de Gemeente Apeldoorn

 

Bekijk hier de website

Datum
08 oktober 2024
Locatie
Orpheus Theater in Apeldoorn

Over het congres

Op 8 oktober vindt in het Orpheus Theater in Apeldoorn het Congres Integrale Veiligheid 2024 plaats met inleidingen over digitale, fysieke en sociale veiligheid. Het is een unieke gelegenheid voor honderden professionals uit de integrale veiligheidssector om samen te komen tijdens een evenement vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden.

Het congres wordt gehost door de gemeente Apeldoorn. Het programma van het congres Integrale Veiligheid wordt samengesteld in co-creatie met een afvaardiging van de Hogescholen in Nederland: Hogeschool Saxion, Hogeschool Utrecht, Avans Hogeschool, Hogeschool InHolland, Haagse Hogeschool, NHL Stenden Hogeschool, NTI.

 

Thom als gastspreker

Associate lector Thom Snaphaan zal op een aantal momenten spreken tijdens het congres. Zie hieronder wanneer hij te zien is.

  • Keynote rond het thema ‘Sociale Veiligheid’
  • Workshop over ‘Financial Crime Scripting’

 

Aanmelden

Het congres is alleen fysiek bij te wonen. Deelname is gratis maar inschrijven is wel vereist. Zie hieronder de website van de organisatie.

Registreren

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.