11 tot en met 14 september is een aantal onderzoekers van diverse lectoraten te gast als spreker op de jaarlijkse conferentie van de European Society of Criminology.

 

Bekijk hier de website

Datum
14 september 2024
Locatie
University of Bucharest, Boekarest, Roemenië

Over de conferentie

De jaarlijkse conferenties van de European Society of Criminology (ESC) bieden leden de mogelijkheid om hun onderzoeksresultaten te presenteren en kennis te nemen van criminologisch onderzoek dat in andere delen van Europa wordt uitgevoerd. Daarnaast fungeren de conferenties als ontmoetingsplaats waar leden ideeën kunnen uitwisselen over gezamenlijke onderzoeksinteresses. Deze bijeenkomsten zijn al uitgegroeid tot een belangrijk platform voor nieuwe pan-Europese onderzoeksinitiatieven.

 

Onze onderzoekers als gastspreker

Een aantal onderzoekers van ons Centre of Expertise zijn te gast als spreker op meerdere momenten tijdens de conferentie. Lees hieronder wie op welk moment te zien is.

Thom Snaphaan

  • Chair van een themasessie over ‘Crime Scripting’.
  • Presentatie binnen themasessie ‘Crime Scripting’ waarin een overzicht wordt gegeven aan de hand van een verzamelwerk dat in september 2024 wordt gepubliceerd over de theorie en praktijk van crime scripting.
  • Presentatie binnen themasessie ‘Crime Scripting’ waarin een uiteenzetting wordt gegeven over het gebruik van big data en innovatieve methoden.

 

Aanmelden

Het congres is alleen fysiek bij te wonen. Daarnaast is de deelname tegen betaling. Zie hieronder de webpagina van de organisatie.

Registreren

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.