Verbeter Breda: project Middellaan

Bredase flatbewoners streven naar samenredzaamheid met steun van gemeente en woningcorporatie.

Preventie met gezag

Het programma Preventie met Gezag heeft als doel om jongeren weerbaarder te maken en de voedingsbodem voor georganiseerde en ondermijnende criminaliteit weg te nemen.

Veranderwerkplaats

De veranderwerkplaats is een lerend netwerk dat ervaringskennis verzamelt en verspreidt om overheidsdienstverlening en het onderwijs te verbeteren.

The New Canterbury Tales

Immersive storytelling om te komen tot nieuwe gezamenlijke beelden (visies) voor een duurzame leefomgeving en veerkrachtige communityvorming.

LetsGoByTalking

Geweld tegen mensen die lesbisch, homoseksueel, transgender of bisexueel zijn (LHTB’s), valt onder de noemer haatmisdrijven.

WayOut

Radicalisering met gewelddadig extremisme als gevolg is een belangrijk Europees veiligheidsvraagstuk.

sUser

Flexibele methode voor het ontwerpen en ontwikkelen van duurzame huisvesting voor senioren, waarbij de wensen van de gebruikers centraal staan.

Werken aan zelfherstel

Samenwerking met de PI Vught, waarin we onderzoeken op welke manier transmuraal herstelgericht werken kan bijdragen aan zelfherstel en re-integratie van gedetineerde burgers.

Hulp Online Geweld

Onderzoek naar manieren om de zichtbaarheid en toegankelijkheid van hulp te verbeteren, voor jongeren die het slachtoffer zijn van online bedreiging en intimidatie.

Werken met kinderen en slachtoffers

Samenwerking met De Woenselse Poort om het herstelwerk rondom kinderen en slachtoffers van cliënten met een opgelegde forensische maatregel te bevorderen.

Transmuraal en herstelgericht werken

Samenwerking met PI Dordrecht, waarin we onderzoeken wat de meerwaarde is van transmuraal, slachtofferbewust en herstelgericht werken voor de re-integratie van gedetineerden.

Gendersensitief werken

Rekening houden met de verschillen tussen jongens, meisjes, trans- en non-binaire kinderen kan bijdragen aan een betere ondersteuning van kinderen met een vader in detentie.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.