Monique Voet

Functie
Docent-onderzoeker
Telefoon
Lectoraat
  • Duurzaam Gebouwde Omgeving

Loopbaan

Na haar masteropleiding Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (2008), met als uitstroomprofiel Architecture and Urban Cultures, werkte Monique als architect. Zowel bij een bureau als zelfstandig. Onderwijs zat altijd al verweven in haar nevenwerkzaamheden, sinds 2015 is ze in dienst bij Avans. Daar is ze als een vis in het water. Vanaf 2021 is ze kenniskringlid van het lectoraat Gebouwde Omgeving.

 

Expertise

Monique is creatief en weet enthousiasme over te brengen. Naast haar specialisme in de architectuur heeft ze veel kennis opgedaan over circulair en biobased bouwen. Haar kracht is het letterlijk in beeld brengen van zowel het vraagstuk als het resultaat. Ze heeft een frisse blik en oog voor de mens.

 

Onderzoek

Als speerpunt wil ze een brug slaan tussen onderzoek en onderwijs. Zo was ze betrokken bij het project Circular Biobased Construction Industry, met onder andere als output het boek ‘Building Tomorrow, 24 educational blueprints for circular constructions’. Alle output van het CBCI-project is hier inzichtelijk gemaakt.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.