Docent-onderzoeker

Functie
Docent-onderzoeker
Telefoon
Lectoraat
  • Robotisering en Sensoring

Loopbaan

Jan werkt al 25 jaar in het hbo. Op dit moment is hij docent aan de opleiding Technische Informatica van Avans Hogeschool. Daarnaast is hij curriculumcoördinator voor deze opleiding. Eerder verzorgde Jan laboratoriumonderwijs voor de opleiding Laboratorium Informatica en Automatisering. Daarnaast was hij techniekdocent voor de opleiding Mechatronica. Voor de opleidingen Hoger Informatica Onderwijs en Technische Informatica gaf Jan ICT-onderwijs. Jan bedacht en ontwikkelde de minor Vision & Robotics, die in 2017 werd beloond met de Avans Innovatieprijs.

 

Onderzoek

Sinds 2005 houdt Jan zich bezig met onderzoeksprojecten op het gebied van ICT en (industriële) automatisering. Hij coördineert de projecten, die voortkomen uit vragen van bedrijven. Jan voert het onderzoek samen met de bedrijven en met Avansstudenten uit.

 

Expertise

Jan heeft een brede expertise. Hij heeft veel kennis van natuurkunde, van fysische en technische informatica en van wiskunde, statistiek en onderwijskunde. Daarnaast is hij expert op het gebied van machine vision, machine learning, software engineering en system engineering.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.