Luisa Decker

Functie
Docent-onderzoeker
Telefoon
Lectoraat
  • Geweld in Afhankelijkheidsrelaties

Sinds september 2021 is Luisa consulent Seksuele Gezondheid voor Student Support. Daarnaast houdt zij zich hier bezig met diverse andere projecten. Naast haar werk voor Student Support geeft ze ook trainingen voor ontwikkelen@avans over ‘omgaan met seksueel grensoverschrijdend gedrag’ en is ze betrokken bij diverse academies die aan de slag willen met seksuele gezondheid.

 

Loopbaan

Luisa studeerde Sociologie aan de Tilburg Universiteit. Hier rondde ze zowel haar bachelor als haar master af. In haar studietijd verdiepte ze zich in het thema seksuele gezondheid. Tijdens haar werk als docent in het hoger onderwijs heeft ze zich verder verdiept in het thema seksuele gezondheid. Luisa is in die tijd Vlaggensysteem trainer geworden. Dit is een methode om seksueel gedrag adequaat te beoordelen en duiden.

 

Ook is ze betrokken geweest bij diverse ontwikkelingen rondom seksualiteit in het onderwijs. Ook heeft Luisa de opleiding Consulent Seksuele Gezondheid bij de RINO groep afgerond en sindsdien zet ze zich in voor een positieve seksuele ontwikkeling. Dit doet ze niet alleen bij Avans, maar sinds februari 2022 ook voor haar eigen bedrijf ‘Beyond the basics of sex’.

 

Expertise

De expertise van Luisa ligt bij alles rondom seksuele gezondheid. Denk hierbij aan seksuele diversiteit (oriëntatie, genderidentiteit etc.), seksueel grensoverschrijdend gedrag, fysieke problemen, (positieve) seksuele ontwikkelingen en de seksuele levensloop, relatieproblemen, geplande en onbedoelde zwangerschap, genderstereotyperingen en meer.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.