Innovatieve samenwerking tussen Expertisecentrum Art, Design and Technology (Caradt) en het Centre of Expertise Veiligheid & Veerkracht. Het is een samensmelting van innovatieve kunst, design en kritisch denken, gericht op het verkennen van de transformerende impact van technologie op de samenleving.

 

Aanmelden

Datum
04 juni 2024
Locatie
Grasso (Innovatie Kwartier Den Bosch, Parallelweg 27, 5223 AL 's-Hertogenbosch)

Špela Petrič - artist in residence voor 2023-2024

Tijdens een videopresentatie neemt artist in residence Špela Petrič haar deelnemers mee in de inzichten van haar project: ‘Operational Aesthetics of the Automation of Care’. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze bijzondere samenwerking tussen Caradt en het Centre of Expertise Veiligheid & Veerkracht bij te wonen.

 

Programma

14:30 uur: Deuren open, welkomstkoffie & thee
15:00 uur: Opening door Nienke Fabries & Wouter Meys
15:15 uur: Videopresentatie door Špela Petrič
16:15 uur: Panelgesprek met Špela Petrič en onderzoekers
16:45 uur: Netwerken & afsluitende drankjes

 

Over de presentatie

Špela Petrič, onze artist in residence voor 2023-2024, zal in een videopresentatie inzichten delen uit haar project ‘Operational Aesthetics of the Automation of Care’. In dit project onderzoekt Špela geautomatiseerde systemen in de gezondheidszorg en tuinbouw, waarbij ze de diepgaande impact op onze toekomst benadrukt en aandringt op een kritische reflectie op hun ethische en politieke implicaties. De videopresentatie wordt gevolgd door een panelgesprek, gericht op de brede uitdagingen die AI biedt in verschillende domeinen.

 

Een gezamenlijke mijlpaal

Dit evenement markeert een belangrijke samenwerking tussen Caradt en Centre of Expertise Veiligheid & Veerkracht. Het weerspiegelt onze gezamenlijke toewijding aan innovatieve kunst en design als katalysatoren voor maatschappelijke veerkracht en veiligheid, en toont het potentieel van interdisciplinaire inspanningen bij het vormgeven van een veilige toekomst.

 

Aanmelden wel noodzakelijk

Het evenement vindt plaats op dinsdag 4 juni in de Grasso in ‘s-Hertogenbosch. Bevestig je aanwezigheid door uitelijk vrijdag 24 mei 2024 onderstaand formulier in te vullen.

 

Aanmelden

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.