Gerben Krielaart

Functie
Kenniskringlid
Telefoon
Lectoraat
  • Nieuwe Materialen en hun Toepassing
Projecten

Gerben Krielaart is kenniskringlid bij het lectoraat Nieuwe Materialen en hun Toepassing bij het Expertisecentrum Technische Innovatie (ETI) van Avans Hogeschool.

 

Loopbaan

Gerben studeerde Technische Natuurkunde aan de TU Delft en promoveerde daar in de Materiaalkunde. Hij werkte enkele jaren als onderzoeker aan universiteiten en bij TNO, en gaf daarna bijna 20 jaar als technisch en financieel directeur mede leiding aan het familiebedrijf.

Momenteel is Gerben docent en stagecoördinator bij de studierichting Industrial Engineering & Management van de Avans-academie AEI. Hij geeft les in een groot aantal vakken op technologisch, logistiek en managementgebied. Wiskunde en Statistiek bijvoorbeeld, maar ook Management Accounting, IOT & Big Data, Meet – en regeltechniek, Materiaalkunde, Strategic Management en Supply Chain Management. Verder verzorgt hij het vak Composites in de minor Aerospace Engineering & Maintenance.

 

Expertise

Gerbens belangstelling en expertise zijn erg breed: materialen en materiaaltoepassingen, in het bijzonder staal en composietmaterialen, data-analyse, meet – en regelsystemen en embedded software.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.