Hanneke Bierbooms

Functie
Docent-onderzoeker
Telefoon
Lectoraat
  • Robotisering en Sensoring

Hanneke is kenniskringlid bij het lectoraat Robotisering en Sensoring. Ze geeft daarnaast les over gebruikersonderzoek en gebruikerservaringen.

 

Loopbaan

In 2014 is Hanneke afgestudeerd aan de masteropleiding Industrial Design aan de Technische Universiteit in Eindhoven met het project genaamd ‘Do You Want to Play?’, dat was genomineerd voor de ‘Gerrit van der Veer prijs’. Na de masteropleiding heeft Hanneke voor 3 maanden gewerkt als research assistant bij de opleiding Industrial Design aan de TU/e, waarbij zij verantwoordelijk was voor het faciliteren van creatieve design sessies ter ondersteuning van innovatie tussen meerdere stakeholders. Hierna promoveerde Hanneke op het onderzoek naar het personaliseren van het overtuigen van mensen voor acceptatie van geautomatiseerde rijsystemen.

Sinds 2018 is Hanneke docent bij de Avans Hogeschool. Ze geeft vakken gerelateerd aan gebruikersonderzoek en gebruikerservaringen.

 

Expertise

De expertise van Hanneke ligt bij dan ook bij gebruikersonderzoek en gebruikerservaringen. Ze maakt gebruik van het online onderzoeksplatform Researchgate, waar publicaties van haar zijn gepubliceerd.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.