Docent-onderzoeker

Functie
Docent-onderzoeker
Telefoon
LinkedIn
Ayten Üstüner
Lectoraat
  • Geweld in Afhankelijkheidsrelaties

Ayten Üstüner is docent-onderzoeker bij het lectoraat Veiligheid in Afhankelijkheidsrelaties. Daarnaast werkt zij als docent bij de Academie voor Social Studies in Den Bosch.

 

Loopbaan

Ayten Üstüner is opgeleid als ontwikkelingspsycholoog. Zij begon haar loopbaan bij Bureau Jeugdzorg als jeugdbeschermer. Binnen deze functie was zij verantwoordelijk voor het ten uitvoer brengen van de opdracht van de kinderrechter. Ook heeft ze als psycholoog gewerkt in een ziekenhuis. Binnen deze functie was zij nauw verbonden aan de ADHD-poli ( voor diagnostiek en behandeling. En ze behandelde kinderen en jongeren met lichamelijk klachten waarvoor geen medische oorzaak gevonden werd.

Sinds 2012 is Ayten docent bij Avans Hogeschool. Ze geeft diverse vakken aan studenten Social Studies in Den Bosch. Ze is nauw betrokken bij het profiel Jeugd als stagecoördinator en stagedocent. Verder verzorgt ze lessen rondom forensische psychiatrie binnen de Juridische Hogeschool Avans-Fontys.

 

Onderzoek

Binnen het lectoraat voert Ayten op dit moment een onderzoek uit naar de aard en omvang van criminele uitbuiting van scholieren in Zeeland. Dit onderzoek wordt verricht in samenwerking met het lectoraat Ondermijning. Ook wordt onderzocht wat de kennis is van onderwijzend en ondersteunend personeel als het gaat om criminele uitbuiting.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.