Noël Romijn

Functie
Onderzoeker
Telefoon
Lectoraat
  • Mind the Gap

Noël Romijn (1990) is coach, communicatie-trainer en onderzoeker. Hij zet bij het lectoraat Mind the Gap zijn ervaring als trainer en ontwikkelaar in bij de projecten Inclusie & Veiligheid en Grip op Onbegrip.

 

Loopbaan

Noël studeerde Drama aan de Artez Hogeschool voor de kunsten. Sinds 2014 werkt hij vanuit zijn eigen bedrijf als trainer en trainingsacteur. Hij heeft brede werkervaring in verschillende sectoren (Politie, Justitie, Gemeentes en Onderwijs). In zijn trainingen komen onderwerpen als professionele communicatie, kritisch en creatief denken, samenwerken en maatwerk leveren aan bod. Sinds 2021 doet Noel dit ook vanuit Avans.

 

Expertise

Noël heeft een praktische doe- en kijkwijze ontwikkeld waarin het maatschappelijke en persoonlijke diep verbonden zijn. Hij weet theoretische kennis te vertalen naar praktisch professioneel handelen en een voedingsbodem te kweken waarop geleerd en geëxperimenteerd kan worden. Kenmerkend voor zijn werkwijze is dat het bekende en het onbekende in dezelfde ruimte mogen bestaan. Gezamenlijk creëren is de kern voor hem. Innerlijke behoeftes en de structuren waarin we leven de materialen voor dat werk.

Een terugkerend thema in zijn werk is de relatie tussen de spontane natuurlijke mens en verkrampte maatschappelijke organisatievormen. Wat kunnen we doen om die te versoepelen?

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.