BiDebA

Circulair reparatieproces voor composieten ontwikkelen door bio-gebaseerde lijmen.

Equal-Life

Onderzoek naar in welke mate de verschillen in fysieke en sociale omgeving samenhangen met verschillen in de geestelijke gezondheid en het welzijn van kinderen.

Robot Assisted Manufacturing

Project dat zich richt op het verbeteren van de robotassistentie in de Nederlandse maak- en assemblage-industrie, met name bij kleine, gemengde productievolumes.

Human Operated Assemby

Project dat zoekt naar automatiseringsoplossingen die de kwaliteit, flexibiliteit en traceerbaarheid van human operated productieprocessen kunnen vergroten.

Gezonde leefomgevingen

Het lectortaat is lid van een consortium dat onderzoek doet naar de creatie van leefomgevingen die bijdragen aan meer en gezondere levensjaren voor inwoners.

CropMix

Bijdrage aan een landelijk programma voor de ontwikkeling van gemengde teeltsystemen, die de transitie naar duurzame, ecologiegebaseerde akkerbouw mogelijk maken.

COBOTASSIST

Onderzoek naar de mogelijkheden om robots in te zetten voor het nabewerken van producten, in de eindfase van een industrieel productieproces.

Interreg Smart Farming & Food Processing

Smart Farming en foodprocessing mogelijk maken met nieuwe technologieën.

Sterke schakels versterken de keten

Een ontwerponderzoek naar de mogelijkheden voor ketensamenwerking tussen high tech mkb’s in Brainport Eindhoven, op het gebied van cybersecurity.

Netwerkfunctie Directeur Publieke Gezondheid

Het lectoraat evalueerde samen met onderzoekers van de Antwerp Management School de netwerkfunctie van de Directeur Publieke Gezondheid tijdens het eerste jaar van de coronacrisis.

Digitaal Weerbaar Breda

Samenwerkingsverband tussen publieke en private partijen in en rondom Breda, om de weerbaarheid tegen cybercriminaliteit te vergroten en essentiële processen veilig te stellen.

Werkplaats Sociaal Domein

Lectoraten, beroepsopleidingen, gemeenten en maatschappelijke organisaties onderzoeken samen hoe zij vraagstukken binnen het sociale domein kunnen verbeteren om burgers te ondersteunen.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.