Jan Otten

Extern kenniskringlid
T: 06 - 26 05 28 39
E: jan@publicsafetyinnovation.eu

Maarten van Veen

Extern kenniskringlid

E: Maarten.van.veen@Eindhoven.nl

Miranda Rotmensen

Docent-onderzoeker
T: 088 - 525 64 09
E: bm.rotmensen@avans.nl

Steven van den Oord

Extern kenniskringlid
T: 06 - 20 62 47 42
E: s.vandenoord@gmail.com

Sterke schakels versterken de keten

Een ontwerponderzoek naar de mogelijkheden voor ketensamenwerking tussen high tech mkb’s in Brainport Eindhoven, op het gebied van cybersecurity.

Netwerkfunctie Directeur Publieke Gezondheid

Het lectoraat evalueerde samen met onderzoekers van de Antwerp Management School de netwerkfunctie van de Directeur Publieke Gezondheid tijdens het eerste jaar van de coronacrisis.

Digitaal Weerbaar Breda

Samenwerkingsverband tussen publieke en private partijen in en rondom Breda, om de weerbaarheid tegen cybercriminaliteit te vergroten en essentiële processen veilig te stellen.

Werkplaats Sociaal Domein

Lectoraten, beroepsopleidingen, gemeenten en maatschappelijke organisaties onderzoeken samen hoe zij vraagstukken binnen het sociale domein kunnen verbeteren om burgers te ondersteunen.

Je data de baas

Onderzoek naar de mogelijkheden voor de oprichting van coöperatieve organisaties rondom leefbaarheid en sociale veiligheid, die gebruik maken van digitale data en apparatuur.

Digitale buurtpreventie

Advies over de manier waarop digitale middelen kunnen bijdragen aan het voorkomen van inbraken en het verhogen van de veiligheid(sbeleving) in woonwijken.

Ethische commissies Noord-Brabant

Ethische commissies adviseren gemeentes (ongevraagd) over dilemma’s rond complexe, technologische vraagstukken die spelen in hun regio.

Learning Community AI voor Veiligheid

Experts uit het werkveld, onderzoekers, docenten en studenten leren gezamenlijk over de mogelijkheden van artificial intelligence voor het vergroten van de veiligheid in de publieke ruimte.

Sociale alarmering

Onderzoek naar nieuwe mogelijkheden voor de inzet van digitale data en apparatuur, om zelforganisatie en sociale alarmering in de wijk te bevorderen.

Landelijke platforms

Het lectoraat Digitalisering en Veiligheid neemt deel aan verschillende landelijke lectorenplatforms.

Flagship cyberweerbare havens en bedrijventerreinen

Verkenning van de vraagstukken die spelen op het gebied van cybercrime op bedrijventerreinen, in havengebieden en in groepen van publieke organisaties.

ELSA-Lab Noord-Brabant

Door technologische toepassingen integraal te beoordelen op hun ethische, juridische én maatschappelijke impact, kunnen ze snel en verantwoord worden ontwikkeld en toegepast.

Datacommons

Onderzoek naar de voorwaarden voor het verantwoord delen van digitale gegevens tussen private, publieke en commerciële partijen én de kansen die dit biedt.

Madeleine Brooijmans

Senior managementassistent
T: +31885250446
E: mjc.brooijmans@avans.nl

Esger ten Thij

Onderzoeker
T: +31885257598
E: e.tenthij@avans.nl

Peter Novitzky

Associate lector Ethiek en Nieuwe Technologieën

E: p.novitzky@avans.nl

Ben Kokkeler

Lector Digitalisering en Veiligheid
T: +31885258724
E: bjm.kokkeler@avans.nl
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.